Website
Colleges
Silvia
Onkruid Beleeft
Onkruid Intens

Deelname aan Onkruid Intens

Als therapeut, bedrijf, stichting, beroepsorganisatie of opleidingsinstituut bereik je direct dé doelgroep voor jouw activiteiten, door mee te doen in het Onkruid Jaarboek, een Link of Web lidmaatschap te nemen. Jouw link of webpagina is dan te vinden op Onkruid Intens en via de zoekmachine op www.onkruidintens.nl makkelijk te vinden.

Het bezoekersaantal van www.onkruid.nl telt per maand ca. 10.000 originele bezoekers.

Een Link of Web lidmaatschap is dus een prima manier om je activiteiten aan een brede doelgroep kenbaar te maken. De bezoekers worden via onze website direct doorgelinkt naar jouw eigen website. Je kunt zelf de tekst voor de link en webpagina wijzigen via Mijn Onkruid.

Adverteerders in het Onkruid Jaarboek krijgen een gratis lidmaatschap op Onkruid Intens met een webpagina. Zo wordt het nog leuker om mee te doen.

Adverteren in het Jaarboek 2015

Wil je vermeld staan in het jaarboek 2015? Dit kan al vanaf € 135,- excl. btw.
Daarnaast krijg je gratis een Web lidmaatschap voor de duur van één jaar. 

Heb je interesse, vul dan je gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Ik heb interesse, neem contact met mij op!

Link lidmaatschap (€ 45,- excl. BTW voor 1 jaar)

Met Link lidmaatschap ben je lid van Onkruid Intens. Op de website ben je via trefwoorden vindbaar. Bezoekers krijgen je naam, adresgegevens, activiteiten, emailadres te zien en uiteraard een link naar je website. Voor de trefwoorden staat je 250 tekens ter beschikking waardoor je nog makkelijker te vinden bent.

Nu aanmelden als Link lidmaatschap

Web lidmaatschap (€ 85,- excl. BTW voor 1 jaar)

Een Web lid van Onkruid Intens ontvangt naast de faciliteiten van een Link lid veel meer. Als Web lid heb je de mogelijkheid om jouw werk op een eigen webpagina uitgebreid te omschrijven (300 woorden). Ook biedt de webpagina de mogelijkheid om een foto en een logo te plaatsen. Zo krijgt de bezoeker van jouw webpagina een goede eerste indruk.

Nu aanmelden als Web lidmaatschap

Login