Website
Colleges
Silvia
Onkruid Beleeft
Onkruid Intens
la dolce vita

La Dolce Vita

Een week lang genieten van de italiaanse zomer, in een klein dorp aan de voet van de Alpen.

Met workshops, groepswerk en individuele opdrachten rond de thema's van de Onkruid Colleges De Kracht van Kwetsbaarheid, Spiritueel Schrijven en Vrouw en Kracht van Barbara Driessen. Kortom: alles is aanwezig om er een heerlijke vakantie van te maken.
voorjaars voordeelpakket

Aanbieding!

Bestel het voorjaars- voordeelpakket van Onkruid! Een pakket vol met leuke en lekkere dingen voor een zeer voordelige prijs.

Nu slecht €24,95 inclusief verzendkosten.

Welkom op Onkruid Intens

onkruid-intens-homeOnkruid Intens geeft je overzicht in honderden therapeuten, centra, bedrijven, winkels, organisaties en opleidingen. Stuk voor stuk werkzaam op het gebied van gezondheid, spiritualiteit, duurzaamheid en bewustwording. Ook blijf je bij Onkruid Intens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en actuele nieuwtjes.

  

Nu direct op zoek naar ...

 

 

 • open-dagen

  Zoek je inspiraties, of wil je gewoon even rondkijken in het alternatieve leven? Hier vind je een overzicht van actuele open dagen. Verbreed je horizon en kijk naar wat de wereld je aanreikt.

  Lees meer
 • onkruid-deelname

  Als therapeut, bedrijf, stichting, beroepsorganisatie of opleidingsinstituut bereik je bij Onkruid Intens direct je doelgroep. Doe mee aan het Onkruid intens platform, door een link of webpagina te nemen. En wat dacht je van een plek in het Onkruid jaarboek?

  Lees meer
 • onkruid-magazine

  Spiritueel, duurzaam en bewust: al meer dan 35 jaar staat Onkruid in teken van het alternatieve leven. Laat je inspireren in de wereld van Onkruid, voor jezelf en voor de toekomst.

  Lees meer

Login